Bilen rymde glaspartier till vårt uterum!

Ibland kan min bil överraska ordentligt! Jag har inte haft den så länge och visst går det i ganska mycket saker när vi handlar. I går var jag och skulle hämta några glaspartier till vårt uterum. Jag hade räknat med att få hem dem med släpvagn eller få leverans men det blev inte så. Det var några dagars leveranstid på glaspartierna fick jag veta och jag som så gärna ville ha vårt uterum klart till helgen. Killen undrade vad jag hade för bil och när jag svarade trodde han att jag kunde få hem dem själv. Det behövdes varken släp eller en leveransbil. Jippi, tänkte jag och han hjälpte mig att lasta på dem så att de låg säkert. Vilken bra bil jag har!

När jag kom hem lastade vi av dem och satte ihop resten av vårt uterum med glaspartierna och det blev så fint!!! Här kan du också handla (eller iallafall kolla in) glaspartier till uterum. Företaget heter Zabra och har mycket att välja på. Vi kommer ha nytta av vårt uterum länge. Även fast det nu är höst är det behagligt att sitta där om kvällarna. Mest stolt är jag över ”gamla Bettan”! Bilen alltså. Inte många vanliga fordon som sväljer så stora saker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *