I grytorna, vid vägen…

Jag kör lastbil fem av veckans dagar och det går inte att äta massa skräp varje dag. Många kollegor brukar stanna och käka på snabbmatsrestauranger eller köper de med sig en massa läsk och godis att ha när de kör. Vissa lever på chokladkakor och energidrycker. Själv behöver jag riktig mat för att min mage ska fungera och hjärnan med för den delen. Jag har några grytor och lite andra saker så jag kan stanna och göra egen mat.

Det finns gott om rastplatser och ofta har jag med mig mat som bara behöver värmas. Jag har en hel del finesser i min lastbil men under den varma årstiden älskar jag att dra igång spritköket och fixa till lite mat i grytorna ute. Jag kanske inte är så petig för jag brukar även käka ur grytorna. Den rast jag har är inte hur lång som helst och diska och hålla på med tallrik osv, det räcker tiden inte till. Jag har två grytor eftersom jag lagar två mål mat varje dag. Här kan du titta på bra grytor. Spisabutiken har jag köpte lite andra saker som jag har med mig på vägen. Den är väl värd en titt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *