Lastbilskapell uppskuret av tjuvar!

Vi vill passa på att gå ut med en varning till alla som parkerar sina lastbilar på parkeringar och rastplatser längs med E4. Ett flertal bilister har hört av sig och berättat om att de har sett två män som betett sig suspekt. Detta har inträffat på samma platser som några lastbilar fått sina lastbilskapell sönderskurna. Behöver du köpa ett nytt lastbilskapell se fliptop.se. En annan man greps i full färd när han höll på att skära upp ett lastbilskapell på en annan lastbil.Det var en polis som såg honom då de hade spaning på platsen, berättar ett vakthavande befäl vid polisen. Tjuven greps klockan 04.34. Han är 27 år gammal och polisen tror att han kommer ifrån Stockholm. Mannen har förts till polishuset där han ska förhöras.

En lastbil som stod parkerad vid en mack utanför Södertälje blev natten mot onsdag utsatt för ett sönderskuret lastbilskapell. Någon har skurit upp ett mindre hål i släpets kapell och därefter gjorde förövaren ett hål i en kartong där varorna fanns. Inget har konstaterats stulet och inga vittnen finns i detta fall.

Det är alltså inte en god idé att lämna sin lastbil obevakad på rastplatser. Är ni ändå tvungna, be en annan åkare hålla koll, parkera där det är ljust, se till att vara rätt försäkrad och ha larm!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *