Kategorier
entreprenad

Sundahls

Entreprenadmaskiner – Sundahls  

Sundahls håller till i moderna lokaler i Växjö och Karlskrona. Med ett brett kvalitetssortiment av entreprenadmaskiner är vi säkra på att vi kan erbjuda någonting för alla. Vi har som mål att vara ett ledande företag på maskiner till anläggning, bygg, industri, kommun och lantbruk. Sedan starten 1960 har vi ägnat oss åt entreprenadmaskiner och har med andra ord samlat på oss mängder av kunskap och erfarenhet genom åren.  

 

Brett sortiment på bägge anläggningarna 

På båda våra anläggningar finner du ett brett sortiment av maskiner till de flesta bygg- och anläggningsprojekt du kan tänka dig. Både i Växjö och Karlskrona har Sundahls reservdelslager, serviceverkstad och försäljning av olika maskiner. Givetvis går det bra att handla på bägge ställen, vi vill alltid förse våra kunder med produkter utefter deras önskemål och behov.  

 

Service på fältet 

Idag kan vi på Sundahls även erbjuda service på fältet av entreprenadmaskiner. Arbetet utförs av våra erfarna och sakkunniga fältmekaniker med servicebilar. Det är ett smidigt och oerhört effektivt sätt att kunna förse våra kunders servicebehov. Vi strävar alltid efter långa och ärliga kundrelationer. Våra kunder ska känna sig unika och att de alltid kan vända sig till oss för att få hjälp med sina entreprenadmaskiner. 

 

Generalagent för branschledande märken 

Sedan en tid tillbaka är vi generalagent för märkena Schaeff och Atlas samt återförsäljare av JCB, Rottne skogsmaskiner, Massey Fergusons och Huskvarna. Det är allt ifrån entreprenadmaskiner och skogsmaskiner till traktorer, grönytemaskiner och maskiner för skogs- och grönyteskötsel.  

 

Ett företag med enorm bredd inom entreprenadmaskiner 

Sundahls har under åren vuxit och är idag hela 42 anställda på olika orter i Sverige. För oss är det viktig att ha ett gott renommé med stark relation till våra kunder, nya som gamla. Tveka inte att ta kontakt med oss om du behöver hjälp med service eller råd inför ditt köp. Vi kommer se till att du tillhandahåller de entreprenadmaskiner just du behöver för dina kommande projekt. 

 

Maj 2019