Kategorier
Reservdelar

Batteritestare

Hos oss på ABT Batteri hittar du batteritestare som är anpassade för alla tänkbara användningsområden. Här finns ett välsorterat sortiment av kvalitetsprodukter som ger dig säkra och seriösa resultat. Våra batteritestare visar alltid effektiv laddning och kapacitet på samtliga batterier som idag finns på marknaden. Samtliga produkter i vårt sortiment är tillverkade av högsta kvalité.

 

Mängder av fördelar med en batteritestare

Att ha en batteritestare från ABT är perfekt som för dig som vill veta att du har en testare som är gjord av högsta kvalitet och ger säkra resultat. Det ger dig vetskapen att du inte behöver byta ut ett batteri i onödan, ger dig en professionell bedömning av själva batteriets befintliga kapacitet, går smidigt och enkelt att använda till alla typer av blybatterier samt ger en snabb mätning av batterier och dess resultat. Fördelarna är helt enkelt många och helt fantastiska. Du kan dessutom köpa din batteritestare hos oss ABT Batteri till ett väldigt bra pris.

 

Våra två olika varianter av batteritestare

ABT Batteri erbjuder två olika varianter av testare den ena är AlfabatPro och den andra är ZTS. Den förstnämnda är ett mätinstrument med hög precision och genom urladdningstest ger en helt exakt status på batteriets kondition. AlfabatPro kan även användas till att cykla och rekonditionera blybatterier samt testa andra laddare. Bäst resultat av produkten får du när den är fulladdad vid användning. Vår andra variant av batteritestare är ZTS. Det är ett instrument som genom en snabb pulsmätning, alltså kontrollerar kapaciteten i blybatterier. Batterierna som kan testas är från 2V upp till 12V och har en kapacitet på 1-200 Ah. Även ZTS fungerar bäst i ett fulladdat läge.

 

Behöver du professionella råd? Kontakta oss

Har du minsta lilla fråga eller fundering gällande batteri eller batteritestare, tveka då inte att ta hjälp av oss på ABT Batteri. Vi ser till att snabbt och enkelt leverera dina produkter.